Isten fia után már a katolikus egyház fejének életét is végigkísérhetjük a legújabb szimulátor játékban. Hiszen ki ne akart volna Pápa lenni kisgyerekként, nem igaz?

Ha te is mindig arról álmodoztál az oviban, hogy egyszer Pápa lesz belőled, akkor ezt a játékot neked találták ki. Ha viszont sosem voltak ilyen terved, a Pápa szimulátor még akkor is bejöhet.

A valóságtól kicsit elrugaszkodva ugyanis a Pope Simulator elég sok extrát csempészett a szentatya mindennapjaiba. Megvannak persze a szokásos tényezők, mint megáldani a nézőtér gyermekeit, nyilvános beszédeket mondani és a katolikus egyház sorsát igazgatni, fontos döntéseket hozni. De ezen kívül alkudozhatunk háborús övezetek maffiózóival, varázsolhatunk és imádkozással újratölthetjük a „manánkat”, és a Time címlapjára is felkerülhetünk.

Valljuk be, nem mindegyik a tipikus pápai mindennapok része.

 

Az újonnan beharangozott Pápa szimulátor persze nem teljesen előzmény nélküli darab. Korábban ugyanez a kiadó alkotta meg az „I Am Jesus Christ” nevű szimulátort, igaz most csak befektetőként voltak jelen. Furcsa elképzeléseik vannak a szimulátorokról, az már egyszer biztos.

×