Bejelentették a Team of The Season So Fart, aminek hatására megjelent a TOTS pánik. Játékosok árai órák alatt 100 ezreket csökkentek.

A koronavírus miatt idén minden labdarúgó bajnokság áll. A FUT játékmódban a különböző események a való élet alapján íródtak, így a szezon csapata is a játékosok teljesítményei alapján kerülnek ki. Idén a nevet átkeresztelték Team of the Season So Farra, de lényegében a promo nem változott. A bejelentésével pedig be is ütött a TOTS pánik. De mit jelent ez?

A TOTS pánik a játék azon időszaka, mikor az addig kijött lapok értékei jelentősen megcsappannak. Ez annak köszönhető, hogy a játék legerősebb lapjai mindig a szezon végén jelennek meg, így az addig kijött lapok értékeit vesztik. Legalábbis az emberek szerint. Ilyenkor pánikból el kezdik eladogatni a lapjaikat, és fél óra alatt akar meg is feleződhet az áruk.

A tegnapi nap is ez történt. Nézzük meg az alábbi árváltozásokat:

TOTS pánik

FS Tonali 820 ezerről egészen 626 ezerig esett. Ezután az ára stabilizálódott és nagyjából 780 ezerre újra megemelkedett. Aki szemfüles volt az percek alatt, 100 ezer zsetonnal gazdagodott. Nézzünk egy másik példát:

TOTS pánik

SS Ronaldo 2,2 millióról 1,65 millióra csökkent. Ezt követően megint megemelkedett az ára 2,1 millióra. Nagyon durva számok és ez csak kettő a sok közül.

TOTS pánik

Mit ajánlok? Monitorozzuk az árakat, és amikor látjuk, hogy el kezd zuhanni az egyik speckó lap, akkor érdemes megpróbálni egy vételt. Ha az árak ugyanilyen ütemben változnak, akkor pár óra alatt szép mennyiségű zsetont raktározhatunk el.

Érdemes nézni a futbin grafikonokat, és amikor hullámvölgyet látunk akkor csapjunk le a lapra.

Emellett végre nem lesznek egekben a speckó lapok árai és normálisabb áron fognak menni.

Ti figyeltétek a market esést?

×