Gulácsi Péter is a legjobbak között. Könnyen lehet, hogy idén magyar játékos is TOTS lapot kap, mindezt a legújabb Community TOTS So Far rendszernek köszönhetjük.

A koronavírus nemcsak a futball bajnokságokra, hanem a FIFA 20 menetrendjére is komolyan rányomta a pecsétjét. Az EA Sports-nak folyamatosan új promóciókat kell kitalálnia, ugyanis az Ultimate Team szezon még tart, viszont nincs mi alapján elkészíteni a speciális lapokat. Kiemelkedően égető most a helyzet, ugyanis hamarosan jön a Team of the Season időszak, a bajnokságok viszont nem pörögtek le, így kellett egy mentőöv.

Ez lett a Team of the Season So Far, vagyis röviden TOTSSF.

Az új promócióban a már lejátszott találkozók alapján szavazhatjuk meg a szezon legjobbjait. Ezúttal is lesz közösségi szavazás, vagyis a rajongók csapatát is külön elkészíti a kiadó a voksok alapján. Ennek pedig nagyon örülhetünk, ugyanis magyar játékos is bekerült a kalapba. Gulácsi Péterre is szavazhatunk a Community TOTSSF során!

A FUTWIZ felületén található szavazás és a szabályzat

A FIFA két leghíresebb közösségi oldalán, a FUTWIZ-en és a FUTHEAD-en választhatjuk ki kedvenceinket. Azok a játékosok, akik a legtöbb szavazatot kapján,  Community TOTSSF lappal fognak gazdagodni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×