A közkedvelt karakternek nem sikerült átvészelnie a 10.8-as ciklust. Luxot véletlenül nerfelte a Riot Games, de legalábbis nem közöltek róla semmit.

A 10.8-as League of Legends frissítésbe a Riot Games mikrobuffolni tervezte Luxot, ám mint kiderült, végeredményében lényegesen gyengítette a hőst.

Sajnos a fejlesztők meg sem tudják úszni, hogy elsunnyogják a változtatást, ugyanis Lux Irontól egészen Challengerig közkedvelt karakter. Pontosan azért, mert egyszerű, mint egy faék. Ám a legújabb ciklusban egy alap mechanikát nem lehet vele használni.

Gyakorlatilag képtelenek vagyunk más animációk közben felrobbantani az E képességünket.

Lux egyik legfőbb kombinációja az E-Ulti volt, ami hatalmas burst sebzést tudott kiosztani. Ugye ebben a sorrendben a passzívunkat is aktiváltuk további sebzésért, hála a Lucent Singularity (E)-nek.

Sajnos jelenleg sem a Q, sem pedig a W során nem lehet aktiválni az eldobott E képességet. Mivel erről hivatalosan egy szót sem közöltek a fejlesztők, így valószínűleg rendszerhibáról van szó. A Riot Games még nem reagált hivatalosan az ügyben, ha nem volt tervezett a változtatás, akkor bizony jót tenne egy hotfix, mert ez meglehetősen kellemetlen.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×