Rejtett emotikont ajándékoz a játékosoknak az Epic Games. Persze meg kell dolgoznunk érte, ráadásul a Banana Badge csak limitált ideig elérhető.

Elkezdődött a Fortnite aktuális szezonjának utolsó fejezete. Midas küldetései már teljesíthetők, a sztori pedig úgy fest, végre beindul. Ugyan a szezonzárást eltolták, ám ez nem jelenti azt, hogy a történések is belassulnak.

Például limitált ideig elérhetővé vált egy speciális Emote, a Banana Badge.

Az Epic Games nem kötötte a játékosok orrára a megjelenését, ráadásul nem is annyira egyszerű megszerezni. Pontosabban akkor nem egyszerű, ha nem tudjuk mit kell csinálni. Gond egy szál se, összegyűjtöttük a legfontosabb lépéseket:

  1. lépés – Brutus szobája: A háttérben látható 4 piros szelepre kell kattintani. Ha minddel interakcióba léptünk, gőzt fognak ereszteni. Ekkora Peely elő fog bújni a számítógép mögül.
  2. lépés – TNTina szobája: A szobában található egy masina, amit ha felrobbantunk -túl kell terhelnünk, pár kattintással össze lehet hozni-, Peely előbújik a hűtőből.
  3.  lépés – Meowscles szobája: A szoba bal oldalán látható egy kitömött macska. Kattintsuk addig a plüsst, amíg az le nem esik a „cicaoszlopról”. Ha leesett, Peely előbújik az oszlop mögül.
  4.  lépés – Skye szobája: Skye falán négy darab kattintható csillagot találunk. Ha mindre rákattintottunk, a szoba kivilágosodik, Peely pedig előbújik.
  5.  lépés – Midas szobája: A szoba jobb oldalán van egy gramofon készülék. Rá kell kattintani, s addig nyomva kell tartani az egerünket, amíg el nem kezd szólni a zene. Ha jól csináltuk, Peely előugrik a festmények mögül.

How to get the banana badge through all the rooms. from FortNiteBR

Ha mindent jól csináltunk, a játék megajándékoz minket a speciális Banana Badge Emoticonnal. Valószínűleg soha nem fogjuk használni Fortnite-ozás közben, de ha meg akarjuk szerezni az összes lehetséges tartalmat, bizony kelleni fog a gyűjteményünkbe.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×