A Warzone legújabb frissítése egy rejtett újdonságot tartogat, amivel a járművek és a killstreak eszközök végre együtt tudnak működni.

Úgy tűnik, hogy a legutóbbi Call of Duty: Modern Warfare / Warzone frissítés több olyan elemet is tartalmazott, amit nem írtak le egyértelműen a patch notes-ban. Az egyik ilyen változás érinti a killstreak rendszert is, hiszen megváltozott a kapcsolatuk.

A Warzone március 10-i megjelenése óta a killstreak-nek és a járműveknek nem igazán volt jó kapcsolata. Ha például valaki UAV-t akart használni, akkor ahhoz ki kellett szállni a kocsiból, elindítani, majd visszaszállni. Ez most megváltozott, a frissítést pedig maga a Raven Software kreatív igazgatója, Amos Hodge is megerősítette.

„Észrevetettek egy kis apró változást a járművekben a Warzone-ban? Az utasok most már tudnak killstreak-et használni, miközben a járműben vannak” – írta Hodge.

Kép forrása: Activision

Ez alól csak az kivétel, aki vezeti az adott járművet. Ez azt jelenti, hogy csapatban simán indíthatjuk az áldást az ellenfelekre, miközben szépen cikázunk körbe a járművekkel. Bár apróságnak tűnik a változás, igen komoly hatása lehet a harcokra. Különösen annak fényében, hogy így a helikopterből is indítható a killstreak.

Valószínűleg ennél több apró változás is történt, amit nem osztottak meg velünk a leírásokban. Mindenesetre érdemes odafigyelni erre az „apró” változásra.

Te örülsz annak, hogy más járművekből is indítható killstreak?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×