Érdekes nyomokra bukkantak a hackerek, miközben a legújabb frissítést fésülték át.

Nagyjából a Nintendo Switch fennállása óta jelen vannak a hackerek a konzol életében, aminek a Nintendo nem örül túlzottan. Miután az első generációs Switch-ekről kiderült, hogy benne maradt egy hardveres kiskapu, ami miatt örökké törhetővé vált a típus, a Nintendo kiadta a frissített változatot, amiben már ezek javítva lettek. Ennek ellenére, amikor megjön egy új frissítés, a hackerek azonnal átfésülik, hogy pontosan milyen változtatásokat eszközölt a Nintendo.

Ezúttal sem volt ez másképp a 10.0.0-ás firmware esetén, viszont a sok újdonság mellett egy igazi gyöngyszemre is felfigyeltek a kódban: egy új, be nem jelentett típust nyomaira bukkantak, aminek jelen állás szerint két kijelzője lehet.

 

Az „nx-abcd” modellekről egyelőre még említés szintjén sem beszélt a cég, viszont régóta rebesgetik már a Switch Pro verzióját, ami a fentebbiek alapján akár a nagy sikert aratott Nintendo 3DS-re is hajazhat. Mások szerint viszont a Nintendo ezzel az új hardverrel szállna be a virtuális valóság iparágába, ami önmagában is indokolná az új, erősebb hardvert.

A Nintendo egyelőre nem fűzött kommentárt az esethez, addig is várunk a további fejleményekre.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×