Új lehetőségek nyíltak azok előtt, akik VALORANT béta hozzáférést vadásznak. Mostantól a kategórián belüli összes stream dobhat kulcsot.

VALORANT lázban ég a Twitch közösség. A Riot Games legújabb lövöldéjének zárt béta teszteléséhez a hozzáférést csak és kizárólag a streaming platformon keresztül lehet megszerezni. Így nem meglepő, hogy a Twitch legújabb rekordere nem más, mint a VALORANT, aminek a kategóriáját így egy időben több mint egy millióan is tudják nézni.

A Riot Games igyekszik a lehető legtöbb embernek hozzáférést szolgáltatni, ennek okán bővítették már korábban a szervereket is. Jelenleg azon dolgoznak, hogy újabb régiókba is elvihessék a játékot, többek között Brazíliába és Dél-Koreába is.

 

Mivel a fejlesztők is tudják, hogy nem hibátlan a rendszer, szerettek volna kedveskedni azoknak, akik az elmúlt napokban embertelenül sok időt öltek a VALORANT streamek nézésébe, mégsem sorsolta őket ki a rendszer. Ezeket a felhasználókat béta hozzáféréssel ajándékozta meg a kiadó, még külön köszönő üzenetet is csatoltak az e-mailhez.

Azoknak sem kell csüggedni, akik nem fértek be a „jutalomkörbe”, a Riot ugyanis változtatott a béta hozzáférések osztogatásának rendszerén. Eddig csak és kizárólag a kiemelt VALORANT streamerek közvetítését nézve lehetett kulcsot kapni, ám ez mostantól megváltozik. Mától kezdve bármelyik VALORANT témájú stream dobhat hozzáférést, így szabadon megválaszthatjuk, hogy kit szeretnénk nézni a hozzáférésért.

Temérdek tartalom vár még tesztelésre, hamarosan érkezik a Ranked mód is, így érdemes vadászni a kulcsokat, szinte biztos, hogy még jó ideig éles lesz a béta.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×