Komplett leírást készítettek arról, hogy hogy kell átverni a Steam rendszerét.

Manapság a nagy tech-cégek kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy ne maradjon biztonsági rés a szolgáltatásukba. Ez persze kivitelezhetetlen, ugyanis időről-időre az élelmesek mindig előállnak egy újabb trükkel, ez történt most a Steam Áruházzal is. A hétvégén ugyanis ingyen kipróbálható volt a Hitman első része, ezt az akciót pedig egyesek arra használták, hogy megszerezzék az egész kollekciót, teljesen ingyen.

A trükk abból állt, hogy elkezdték telepíteni a Hitmant az ingyenes hétvégén, viszont megállították a telepítést, ezt követően pedig hirtelen elkezdték tölteni az amúgy ingyenes Hitman 2 Starter Packet. Amint ez letöltött, kiléptek a menüből és hirtelen ott találták a könyvtárukban a teljes Hitman Legacy kollekciót.

A trükk több százaknál működött, ráadásul az ingyenes hétvége után a mai napig is megmaradt nekik az előbb említett Hitman Legacy kollekció. Az eset akkora visszhangot kapott, hogy biztosan eljutott a Valve fülébe a trükk, szóval a következő akció alkalmával már valószínűleg javítani fogják a hibát.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×