Ahogyan az már hetek óta várható volt, az Epic bejelentette: tovább tart majd a Season 2, mint eredetileg tervezték.

Ettől a hírtől azért senki nem fog lefordulni a székéről. A tény, hogy a Chapter 2 Season 1 több mint 4 hónapig tartott, már jó alap volt ennek a hírnek, a koronavírus megjelenésével pedig borítékolhatóvá is vált a dolog.

Hivatalosan is kitolták a Chapter 2 Season 2 zárását

A hivatalos tervek szerint 15 nap múlva, április 30-án ért volna véget a szezon, ehelyett egészen június 4-ig eltolták az új battle pass érkeztét. Ez több, mint 1 hónap csúszás, ez alatt viszont rendesen kapjuk majd a tartalmakat az ígéretek szerint.

A köztes időszakra az Epic új játékmódokat, új kihívásokat és bónusz XP-t is ígér, több meglepetés mellett.

A szezon meghosszabbítása már csak azért is jó hír, mert akinek kevesebb ideje van a Fortnite-ra, most bőven kap lehetőséget, hogy kimaxolja a battle pass tartalmait.

A Fortnite Season 2 talán legnagyobb húzása, Deadpool és az ő kihívásai

A blogbejegyzésben az Epic nem határozott a következő, Season 3 kezdetének dátumával kapcsolatban, nyitva hagyták maguknak a kaput, hogy esetleg további időt vegyenek igénybe a tartalom előkészítésére.

A Season 2 már eddig is sokkal izgalmasabb volt, mint az elődje, ha pedig az Epic jól használja fel a plusz időt, további élményekkel gazdagíthatják a közösséget. A Chapter 2 első szezonja a közel 5 hónapos időtartamával az egyik leghosszabb ideig tartó szakasz volt, mégis rossz szájízt hagyott maga után a közösségben.

Reméljük az Epic tényleg izgalmas dolgokkal készül a plusz időre. Ti örültök a hosszabbításnak, vagy jobb lenne, ha már kezdődne a Season 3?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×