Egy hajmeresztő bugnak köszönhetően kikerültek a gránátok néhány hete a Fortnite-ból. Most visszatérnek, de a kompetitív módokat elkerülik.

Hetek óta nem használhatjuk a Fortnite-ban a gránátokat egy kellemetlen bugnak köszönhetően. Az Epic amint észlelte a hibát, kivette a tárgyat a játékból, azóta pedig a javításán dolgoznak. Az FNCS döntője előtt viszont újból elérhetővé válnak a szóban forgó robbanószerek, ettől pedig összerezdültek a versenyzők. Mint kiderült, nem kellett volna.

Nades are about to be re-added right before FNCS finals after being disabled for the past two weeks…. from FortniteCompetitive

 

EmptyTux, az Epic Games közösségi koordinátora megnyugtatott mindenkit a Fortnite Competitve Reddit fórumon, csupán a normál játékmódokba térnek vissza a gránátok. Az FNCS mezőnyét, vagyis a kompetitív érát nem érinti mindez. Nem szeretnék megkavarni a játékot egy ilyen fontos esemény előtt, nyugodtan készülhetnek a versenyzők.

Azok az indulók, akik abban bíztak, hogy eláraszthatják gránátokkal az ellenfeleket, sajnos ebben a szezonban már nem tehetik meg mindezt, az Epic intézkedése ugyanis a szezon végéig biztosan ki fog tartani. Vagyis ha az FNCS-en kívül lesz még a Chapter 2 második szezonja során hivatalos kompetitív rendezvény, még abban sem lesznek elérhetők a gránátok.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×