Újabb, kizárólag PlayStation-ön megszerezhető pack érkezik a Fortnite-ba. Az új skinen -nem meglepő módon-dominál majd a kék és a fehér szín.

A Fortnite-ot is, mint minden más battle royale játékot, legfőképp két dolog miatt játsszák a játékosok. Az egyik a teljesítmény hajszolása, melynek jutalmazásában a Fortnite rendkívül erős, a másik pedig a magas szintű testreszabhatóság. Az Epic mindig nagy figyelmet fektetett ezekre a külsőségekre, az pedig már csak hab a tortán, hogy bizonyos skinek csak bizonyos eszközökön megszerezhetőek.

A PlayStation Plus előfizetők nem először örülhetnek

A Fortnite rendkívül sokféle együttműködést tudhat maga mögött. Többször adtak már ki Samsung-exkluzív kinézetet, de a Sony konzolján játszok sem most örvendhetnek először, a kizárólag az ő platformjukon megszerezhető skinnek.

Egy korábbi, szintén csak PS Plus-on keresztül megszerezhető csomag.

A megbízható forrásnak számító FortTory-tól tudjuk, hogy újabb PS Plus tartalom érkezik, tulajdonképpen csak a megjelenés dátuma a kérdés.

A Point Patroller Recon Strike-ra keresztelt csomag tartalma egy skin és egy hátizsák lesz, mindkettő a Sony színeire festve.

A korábbi csomagok mindig ingyenesen érkeztek az előfizetőknek, szóval most is erre számíthatunk, ez azonban még nem lett megerősítve más forrásból.

 

Sajnos ahogyan azt korábban írtuk, időpontot egyelőre nem tudunk csatolni a csomaghoz, ettől függetlenül viszont biztosak vagyunk benne, hogy nem kell már sokat várni a Point Patrollerre.

Nektek tetszik a skin? Használjátok a PS Plus-os skineket?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×