Lassan itt a szerda, ami azt jelenti, hogy újabb TOTW Moments csapattal gazdagodunk. Nézzük, hogy ezen a héten melyik korábbi TOTW csapatok térhetnek vissza.

A futballvilág is pihenőre vonult a koronavírus okozta helyzet miatt. A FIFA 20 fejlesztőinek egy teljesen új feladattal kellett megbirkózniuk. Mivel abszolút semmilyen bajnoki-és kupameccs nincs, valamivel tovább kellett pörgetni a Team of the Week tartalmat. Vagy választhatnak Fehéroroszországból.

A devek azzal rukkoltak elő, hogy a múltból emelnek ki emlékezetes Team of the Week játékosokat, belőlük állnak az úgynevezett “Moments” squadok. Az SBC követelményekbe mind a két fajta csapat belekerülhet, így az állandó készletről legalább gondoskodnak. A heti Player Pickek is megjelennek, és azért használható lapokat láthattunk. Nézzük hát a választható opciókat.

FIFA 17 TOTW

TOTW

A FIFA 17-ben Gimenez, Ter Stegen, Martial, Immobile Gimenez és Messi is helyet kapna. Elég erős választási opciók lehetnének, ráadásul az IF Ter Stegent valószínűleg sokan el is fogadnák csapatukba. Ha ez a csapat szerepelne, valószínűleg örülne neki a közösség.

FIFA 18 Hét csapata

TOTW

Areola, Koulibaly, Moses, Savis, Reus, Lacazette. Itt is van egy két erős lap, akit szívesen elfogadnánk, de számomra az első kupac szimpatikusabbnak tűnne.

FIFA 19 Team Of The Week

Nagyon sokan ezt a kezdőt várják, mivel az elmúlt hetekben csak FIFA 19 csapatokat kaptunk. Nézzük, hogy mit tartogatna számunkra ez a felállás.

TOTW

A csapatból, Lenglet, Reus, Benzema és Mbappé emelkedik ki. Alex Sandronak van egy speciális SBC-je, így őszintén nem nagyon lenne extra egy IF lap belőle. Mbappé a FUT Birthday csapatokban is szerepelt, Reus pedig két különböző évben is ott volt a TOTW 32. hetében.

Ha választani lehetne, én a FIFA 17-es csapatot választanám. A hét csapata holnap 4 órakor jelenik meg az EA hivatalos csatornáin.

Ti melyik csapatot szeretnétek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×