Egy játékos nemrég egy olyan spectate bugot fedezett fel, aminek következtében az élő csapattárs kívülről látható. Igazságtalan infózás ON.

Ahogy haladunk szépen előre az Apex Legends 4. évadában, úgy kerülnek elő egyre furcsább és furcsább hibák. Voltak, akiket egyszerűen kidobott a ranked meccs, míg mások képtelen voltak kiugrani a gépből. Ez csupán néhány példa a bosszantó hibák közül, melyek az utóbbi időben megkeserítik a játékosok életét.

Most egy hasonlóan „érdekes” hiba jelent meg. Egy Reddit felhasználó, Ethnic_Pencil mutatta be videójában, hogy miután meghalt, a gép nem dobta le őt a pályára, majd a normál, belső személyű spectate nézett helyett, kívülről láthatta élő csapattársát.

When I got respawned the ship flew off without dropping me. This is the perspective I had for the rest of the match. from r/apexlegends

Ezzel lehetőséget adva arra, hogy ő olyan területekre is rálásson, amire társa nem. Gyakorlatilag a külső nézet mozgatható, így ezzel tökéletesen infózható minden. Talán mondanunk sem kell, hogy ez igazságtalan a többi játékossal szemben.

Úgy tűnik, hogy a hiba nem egyedülálló, hiszen mások is megjegyezték, hogy előfordult velük. Amíg a hibát nem javítják, addig sajnos ne lepődjön meg senki, hogy ellenfele mindig tudja, hogy merre jár.

Reméljük, hogy a Respawn mielőbb javítja a hibát!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×