A fejlesztők által publikált videó többet rejt, mint elsőre látszik, de nem mindenki lesz elégedett az újdonságokkal.

A PUBG fejlesztői a tűzoltás mellett gőzerővel dolgoznak az új tartalmakon a játékban. Legutóbb a Fantasy Battle Royale-al jó néhány játékost sikerült visszacsábítani a játékba, most pedig Vikendi érkezésére táraztak be a devek.

A tegnapi nap folyamán meg is jelent egy Season 7 Vikendi előzetes.

A videó első nekifutásra nyálcsorgatásról szól, másodjára viszont már érdemes odafigyelni a részletekre is. A képi világ rendkívül pazar, azonban itt nincs vége a sztorinak, néhány újdonságot is rejt a trailer, melyre külön senki nem hívta fel a figyelmet.

 

A játékosbázis persze azonnal elkezdte darabokra szedni a videót, melyben fel is fedeztek néhány újdonságot, melyet jó eséllyel majd a pálya érkezte hoz magával.

Új fegyver?!

Kicsit becsapósra sikeredett ez az alcím, ugyanis az új fegyver érkezte a videó alapján 100%-ig biztos. A kérdés inkább az, hogy a debütáló Mosin Nagant a Kar98K mellé, vagy helyett érkezik a játékba. Nem mintha nem férnének meg jól egymás mellett, a valóságban viszont a két fegyver szinte teljesen ugyan az, így pedig megkérdőjelezhető, hogy van-e létjogosultsága mindkettőnek egyszerre a pályán.

Új skinek

Ezt mondjuk annyira nem lehetett nehéz kiszúrni, ugyanis a Vikendi trailer rommá van pakolva az új skinekben rohangáló játékosokkal. Az már más kérdés, hogy ez tetszeni fog-e a közösségnek, ezek a kinézetek ugyanis egyre inkább elrugaszkodnak a PUBG eredeti hangulatától.

 

IDE KATTINTVA tudjátok megnézni a teljes eddig ismert kollekciót.

Nem kellett sok idő, hogy elpattanjon a játékosoknál a cérna, a fejlesztőknek így még pont lesz ideje átgondolni, hogy tényleg kellenek-e a dinoszauruszos és egyéb skinek a játéknak.

Nektek bejönnek az új kinézetek, vagy szerintetek is túlságosan PUBG Mobile / Fortnite hangulata kezd lenni a játéknak?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×