Már megint a motorcsónakok. Tfue első kézből tapasztalta meg a Fortnite vízi járművének hajmeresztő hibáját. Legalább kört nem bukott miatta.

Sajnos egyre inkább a bugokról és a hajmeresztő játékhibákról szól a Fortnite. Az a battle royale, ami egy időben megreformálta a játékipart. Több éves megléte alatt viszont annyi mindent pakoltak bele a fejlesztők, hogy ma már nem tudnak mit kezdeni a „spagettikóddal”. Annyi fájl dolgozik egyszerre a háttérben, miközben játszunk, hogy elkerülhetetlenek a rendszerhibák.

A Fortnite Chapter 2 első szezonjában jelentek meg a motorcsónakok, a játék történetének első vízi járművei. Mivel az új szigeten temérdek folyó és egyéb állóvíz található, indokolt volt a létezésük. Nem is voltak vállalhatatlanul erősek, tanult a Ballerek hibájából az Epic Games.

Ám sajnos mára már ezek a csónakok sem működnek rendeltetésszerűen. Nem azért, mert idő közben megváltoztatta őket a fejlesztőcsapat, hanem azért,  mert temérdek újdonság érkezett azóta a játékba, amik valamilyen oknál fogva elrontották a stabil teljesítményt.

Legutóbb Tfue lepődött meg azon, hogy a motorcsónakok akár hasznosak is lehetnek egy építőpárbajban. A híres streamer arrébb akart állni az útban lévő csónakkal, ugyanis lőpárbajba keveredett pár ellenséggel, amikor az meglepő módon az építmények legtetejére repítette őt:

Sajnos ez azt jelenti, hogy a csónakok hibáit még mindig nem tudta javítani az Epic, holott már az első szezon óta lehet róla jelentéseket találni a játék hivatalos Trello oldalán. Most pedig már a második szezon végénél járunk…

Érdemes lesz kerülni a zsúfolt helyzeteket a hajókkal, ugyanis láthatóan nem tud a rendszer mit kezdeni velük, így könnyedén bukhatjuk az adott kört miattuk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×