A Riot Games FPS lövöldéje már a béta első hetén hatalmas népszerűségnek örvend. A kiadó válaszol a játékosok igényeire és tovább növeli a szerverek kapacitását.

A héten megjelenő VALORANT zárt béta eléggé megosztotta a játékostábort. A legtöbb visszajelzés a játék kinézetére érkezett. Sok játékos elégedetlen a modern, hangulat nélküli kialakítással, azonban úgy néz ki a tesztelők még se tudják letenni és a szerverek dugig vannak.

A Riot Games a hatalmas érdeklődésre reagálva ezért további 25%-kal megemelte a szerverek kapacitását. Akinek esetleg ezért laggolt volna a játék, vagy ebből adódóan más problémája akadt, annak nagy valószínűséggel megszűnik a gond. Persze csak egy darabig, mivel minden percben újabb játékosok kapnak hozzáférést. A Riot Twitter bejelentésében az is szerepelt, hogy egész nap elérhetők a „hozzáférés-droppok”, így ne adjátok fel! De figyeljetek oda  kinél próbáltok belépőt szerezni, nehogy valaki csőbe húzzon titeket.

VALORANT szerverek

Sajnos a mi stábunkból még csak páran kaptak hozzáférést, pedig mindenkinek napok óta mennek a Twitch streamek a háttérben. Ha Ti is így jártatok, az alábbi videóból mindent megtudtok a játékról, így nem kerültök hátrányba azokkal szemben, akik már aktívan játszanak a címmel.

 

Reméljük hamarosan mindannyian lehetőséget kaptok a játék kipróbálására, és közösen fedezhetjük fel a VALORANT világát. Valószínűleg, ahogy közeledünk a nyílt bétához, tovább növelik majd a szerverek kapacitását. Addig is jó látni, hogy már az első héten reagálnak az ilyesfajta problémákra is a Riotnál.

Ti már megszereztétek a kulcsot?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×