Amikor nem elég a nézettség, előjönnek a trükkök.

Az utóbbi napokban sosem volt még ilyen magasan a VALORANT-hype. Az egész Twitch ezen pörgött, több rekord is megdőlt az elmúlt pár napban és gyakorlatilag mindenki a VALORANT-ra volt ráfeszülve. Ezt a hype vonatot a streamerek is szépen kihasználták, elvégre ilyenkor lehet csak igazán új nézőket toborozni, ezért különféle trükköket vetnek be azért, hogy őket válasszák a felhasználók.

Félrevezetés vagy csak egy ártatlan poén? Mindez nézőpont kérdése

Dr DisRespect viszont konkrétan átveréssel próbálta magához csábítani a nézőket, ugyanis beírta a stream címébe, hogy „ dropok egész nap„, ennek ellenére senki sem kapott és nem is kaphatott VALORANT kulcsot, a streamerrel ugyanis nem beszélt le semmi ilyesmit a Riot. Erre Travis Gafford, független újságíró hívta fel a figyelmet:

Az ügy nagy port kavart, ami után Dr DisRespect is kénytelen volt megszólalni, ugyanis egymás után kezdték el ócsárolni a streamert a félrevezetett nézők. Persze nehogy azt gondoljuk, hogy a doktor túl nagy feneket kerített a történteknek:

„Kis gyenge, aggódó fecsegő”

Egyesek szerint ez csupán egy meme, így nem kell komolyan venni, míg mások átverésnek érzik, hiszen így több napon keresztül garantáltan kimaradtak a kulcsosztásból. Minden esetre Dr DisRespect nem állt ki az „ez csak egy meme” tábor mellé, átírta a stream nevét, lekerült a „drop” felirat, reméljük tanult az esetből.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

A borítókép csupán illusztráció, forrása: MLG

×