A kompatibilitási verziók változása mindig biztos előjele a CS:GO frissítéseknek. Ezúttal 9 mapot is érint a frissítés.

Akik egy ideje már követik a CS:GO világát, pontosan tudják, mit jelent a pályák kompatibilitási verziója. Mielőtt a fejlesztők hozzányúlnak egy maphoz, lementik az előző változatot, hogy az később is elérhető legyen, például demók megtekintéséhez.

Ha tehát a fejlesztők hivatalos mentést csinálnak egy pályáról, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy hamarosan frissül az adott map. Ezek alapján pedig valami igazán nagy dobásra készül a Valve.

A legfrissebb állapot szerint ugyanis egyszerre 9 map kompatibilitási verziója is felkerült.

Anubis, Chlorine, Dust 2, Inferno, Mirage, Office, Overpass, Train és Vertigo nevei szerepelnek a listán. Vagyis az aktuális versenypályák java, és egyéb népszerű mapok.

A vélemények innentől már eltérnek, hogy vajon mi is lesz ez a nagy dobás, vajon mire készül a Valve?

A mega Update lehetséges okai

  • Simán lehet, hogy egyszerű húsvéti készülődés áll a háttérben. A közelgő ünnepi hangulat miatt valamilyen húsvéti díszítést kapnak a mapok, vagy elrejt pár tojást a Valve a locsolóknak.
  • Az is lehet, hogy tényleg ennyi hibajavítást találtak, és minden map csak a normál frissítés keretén belül változik majd.
  • Az is bőven lehet, hogy a már megkezdett úton szeretne tovább haladni a Valve, és a nehezen látható Agent skinekkel fognak variálni. Egy kicsit belenyúlnak a pálya fényeibe és színeibe, egy kicsit az Agentekbe, és máris jobban láthatóak lesznek.
  • Végül, de nem utolsó sorban persze ott az örök lehetőség, a Source 2 érkezésére.

Hamarosan kiderül, mire fel változtattak 9 mapon is egyszerre. Ti melyik forgatókönyvnek drukkoltok?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×