A Modern Warfare Season 3 weboldalán jelent meg egy kép, mely egyértelműen utalt a duo mód érkezésére.

Az azóta törölt képen az „új játékmódok” alatt a squad és több hír a szezon folyamán között bepréselődött a duos felirat is. Közben a squad játékmód már elérhetővé is vált a Warzone-ban, a fejlesztők pedig megígérték, hogy a sima multi mellett a battle royale mód is folyamatosan kap majd ingyenes tartalmakat a szezon során.

Forrás: Charlie Intel

Bár a frissítés hivatalos oldaláról, ahogyan azt korábban is írtuk, a kép lekerült, eddig egyértelműen ez a legbiztosabb bizonyítéka annak, hogy a Season 3 során érkezik a kétszemélyes mód is.

Tulajdonképpen nem olyan nagy meglepetés ez, már korábban is több jel utalt erre, továbbá az Infinity Ward is mindent megtesz, hogy a játékosoknak abszolút bármilyen opciójuk legyen meccsekre indulni.

Az április hetedikei frissítés bár elkaszálta a három fős csapatok lehetőségét, könnyen elképzelhető, hogy idővel újra bekerül a megjelenéskor elérhető mód.

A közösség nem örül

Több helyen lehetett olvasni, hogy ha már a technikai úgy is adva van, miért ne lehetne solo, duo, trio és squad mód is egyszerre a játékban?

Az sem ördögtől való gondolat, hogy egyszerűen a fejlesztők rotálni szeretnék ezeket a playlisteket és idővel a squad helyére kerül majd a duo mód. Ez azért is lenne érthető gondolat, hisz nem céljuk darabokra szedni a közösséget és ezzel növelni a meccsek előtti várakozási időt.

Ti örülnétek, ha tényleg bekerülne idővel a duo mód a Warzone-ba?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×