A FIFA 20 supersub listát direkt úgy állítottuk össze, hogy mindenki tradelhető legyen, olyan nincs, akit korábbi untrade SBC-ből kellett megszerezni.

Az Ultimate Team rendkívül fontos része a piac alapos ismerete. Enélkül hiába játszunk jól, sokkal több idő egy jó és ütőképes keretet összerakni. Ha pedig nem lenne elég, hogy 11 bombajátékos kell a kezdőbe, a cserepadunk felállítása is komoly feladat lehet, egy jól időzített csere ugyanis meccsdöntő lehet.

Megpróbáltunk tehát bomba cserejátékosok után kutatni.

30 perccel a meccs vége előtt járunk, 0-1 az ellenfélnek. Látszólag minden ellenünk van, a kapufa, bíró és az óra is egyre inkább ellenünk dolgozik. Szünetkérés, jöhet a csere. Ilyenkor nem elég egy átlagos játékos, ilyenkor egy olyan zsonglőr kell, aki új életet lehel a csapatba.

FUT Birthday Lozano

A maga 97-es futásával és 84-es lövésével egy igazi gyilkos, pláne ilyen jó áron. Xbox-on már 95 ezernél is olcsóbban megszerezhetjük, ennyiért pedig egy 4 csillagos weak foot-os és 5 csillagos cselgépet kapunk.

FUT Moments Machís

Ennyi pénzért szinte sértés, miközben két darab 4 csillagos statot kapunk a 95-ös futás és 85-ös lövés mellé. Igazából nincs valid ok arra, hogy ez a lap ne legyen ott mindenki csapatában.

Shapeshifters Dries Mertens

A Shapeshifters event alatt olyan lapok debütáltak a játékban, akik nem az eredeti posztjukon szerepelnek. Az egész esemény egyik legjobb lapja volt Mertens-é, aki a legjobb formáját kapta a Shapeshifters alatt. 93-as pace, 87-es lövés, 86-os passz és 95-ös labdakezelés. Mind olyan statisztika, ami ahhoz kell, hogy az utolsó néhány futás igazán félelmetes legyen a bal szélen.

Mertens lapjának egyetlen hátránya, hogy a többiekhez képest drága, a legolcsóbb Xbox-on, ott 215 ezer coin körül lehet megszerezni őt.

Future Stars Malen

4-es skill moves és 3-mas weak foot. Nem a legbikább statok, cserébe viszont 97-es, őrületes sprintje van, 87-es kapura lövés, 80-as passz és 89-es labdakezelés. Mindez potom 114 ezer coin a legrosszabb esetben, a PC-s piacon viszont már 100k alatt megszerezhető. Természetesen Malen-nek is ez a legerősebb lapja, a Future Stars alatt a fiatal játékosok kaptak olyan statokat, amiket elvárhatunk tőlük a jövőben a tehetségük alapján.

Nektek kik a kedvenc supersub játékosaitok? Hisz még valaki a bronz cserepad taktikában?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×