Az Modern Warfare felhasználók tapasztalhatnak néhány olyan hibát, melyeket még a 3. évad frissítésével sem orvosoltak. Íme két konkrét példa.

A Call of Duty: Modern Warfare sikere úgy tűnik töretlen, ráadásul ma elindulhatott a 3. évad is. Annak ellenére, hogy sok rajongó elégedett a címmel, továbbra is fennáll néhány probléma, aminek úgy tűnik, egyelőre nincs megoldása. Ilyen többek között az UDT Ghost csomag elérése Xbox-on és a Free Tier skip probléma egyes játékosoknál.

Annak ellenére, hogy a 3. évad Patch Notes szerint a játékba a frissítéssel rengeteg probléma javítása is bekerült, a fent említett hibák nem.

A Free Tier skip opció azoknak a játékosoknak jár, akik megvásárolták a 2. évad Battle Pass-t, így ingyen átugorhatnak 10 ingyen szintet, legalábbis akkor, amikor a játék engedi. Az UDT Ghost bundle fegyvereket, skineket és kivégző mozdulatot tartalmaz, ami néhány Xbox One játékos számára sajnos nem elérhető.

Kép forrása: Activision

 

Az Infinity Ward kommunikációs vezetője, Ashton Williams néhány nappal ezelőtt arról tájékoztatta a játékosokat, hogy dolgoznak a probléma megoldásán. Sajnos, hogy pontosan ez mikor valósul meg, azt nem lehet tudni.

„Még mindig dolgozunk a Free Tier skip probléma megoldásán és azon, hogy Xbox-on elérhető legyen az UDT Ghost csomag” – olvasható a Twitteren.

Természetesen tudjuk, hogy nem ezek az egyetlen hibák a játékban, amik jelenleg is javításra várnak, és azt is látjuk a legutóbbi patch notes-ból, hogy nem igen hosszú a javítások listája. Valószínűleg most különösen nehéz helyzetben vannak a fejlesztők, hiszen rengeteg erőforrást kellett fordítani a 3. évad frissítéseire is, miközben a fejlesztők – ahogy mindenki – otthonról dolgoznak.

Persze megnyugtató, hogy legalább tudjuk, hogy foglalkoznak a problémákkal, csak sajnos sosem lehet tudni, hogy azok mikor oldódnak meg. Reméljük, hogy a harmadik évadban minden fontos javításra sok kerül és mindenki elégedett és boldog lesz.

Te melyik hibával találkozol a leggyakrabban, ami rendszeresen bosszant?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×