Az Activision bejelentette a Modern Warfare harmadik szezonját, ami mind a multiplayer, mind pedig a Warzone battle royale számára nagy mennyiségű tartalmat jelent majd.

Rengeteg ember várta már a szezon három eljövetelét, talán még többen is, mint az első két szezonét, tekintve hogy hatalmas mennyiségű új player jelent meg  a játékban a Warzone-nak köszönhetően.

Nyakunkon a megjelenés, addig pedig egy bomba előzetessel hangolódhatunk:

Mikor jön a Modern Warfare season 3 frissítés?

Az Infinity Ward megerősítette, hogy az update április 8.-án érkezik, helyi idő szerint reggel nyolckor lesz játszható. Ha esetleg valakinek nem jelenne meg időben, nem kell pánikolni. Könnyen elképzelhető, hogy a szerverek leterheltsége miatt nem lesz zökkenőmentes az átállás.

Milyen tartalmak és mikor érkeznek?

A fejlesztők egy ütemtervet is kiadtak a szezonhoz, amin tökéletesen látszik, hogy a patch induló hetében, illetve az azt követő időszakban milyen tartalmi bővítésekre lehet számítani.

Fontos újdonság, hogy a szezon háromban már négy fős csapatok is alakulhatnak.

Mit tartalmaz majd a battle pass?

Természetesen a harmadik szezon is hoz majd magával egy jóképű battle pass-t, melyet egészen a negyedik évad elejéig farmolhatunk majd. A tartalom a jól ismert loot mellett sok újdonságot is hoz majd magával. Ilyenek lesznek például a járművekre szerelhető skinek, de új operátorok is bekerülnek majd a játékba.

A battle pass teljes tartalma itt látható:

Ti várjátok már a Season 3 frissítést? Megveszitek majd a battle pass-t, vagy nem megérős szerintetek?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×