A CD PROJEKT RED bejelentette ’Cyber-up Your PC’ versenyét, amivel meginvitálja a közösség tagjait, hogy megtervezzék saját Cyberpunk 2077 inspirálta számítógépházukat.

Most versenybe szállhatnak azok, akik imádnak gépeket építeni. A CD Projekt RED versenyével ráadásul értékes nyereményeket is lehet nyerni. A Cyberpunk 2077 tematikájú PC-t elég kitalálni és megtervezni a nevezéshez.

A stúdió 2020. május 17. 15:00-ig várja a jelentkezéseket, melyeket aztán megvalósíthatóság, kreativitás és Cyberpunk 2077 hű stílus alapján fognak értékelni. Aki szeretne részt venni a versenyben bizonyosodjon meg róla, hogy tervezete megfelel a hivatalos Cyber-up PC weboldalon listázott feltételeknek, mielőtt benevezne az internetes űrlapon.

 

Az érvényes nevezésekből egy sor szakértő fogja kiválasztani a legjobb ötöt, melyeket 2020. május 29-én fognak bejelenteni. Az 5 legjobb tervet a világ legprofibb hivatásos számítógép-módosítói fogják elkészíteni, a győztes pedig a 2020. július 17-18. között megrendezésre kerülő döntőben kerül majd kiválasztásra.

A verseny díjai között szerepelnek Alienware, NVIDIA és SteelSeries által szponzorált csúcsminőségű gaming felszerelések, a végső győztes pedig az élő fináléban kapja majd meg fődíját. További információkért látogass el a https://www.cyberpunk.net/en/cyberup/ oldalra!

Cyberpunk 2077 2020. szeptember 17-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×