A koronavírus miatt otthon ragadt játékosok a hétvégén újból összemérhetik tudásukat, visszatér ugyanis a Clash a League of Legends-be.

A járványhelyzet miatt a Riot Games korábban bejelentette, sűrűbben rendeznek Clash tornákat a karanténban ragadt játékosoknak. Eredetileg az volt a terv, hogy havonta csak egy Clash lesz játszható, most viszont két hetente kapunk játéklehetőséget a kiadótól.

Ennek mi pedig nagyon örülünk, elvégre egy kiváló kezdeményezésről van szó, ráadásul ezzel is szocializálódunk kicsit a négy fal között. A League of Legends-be épített online bajnoksághoz ugyanis egy előre összeboronált 5 fős csapat szükségeltetik. Kiválaszthatjuk a csapatnevünket, a logónkat és egy, a rendszer által kialakított ágrajzon végigküzdhetjük magunkat barátainkkal.

Riot Games

Természetesen nem a két szép szemünkért fogunk játszani, a Clash módból is kaphatunk értékes jutalmakat. A kifarmolható Clash Orbokból kozmetikai tárgyak is eshetnek. Arról nem is beszélve, hogy végre lesz értelme begyűjteni a kupát, ugyanis lesz hova tennünk.

A 10.8-as ciklussal érkezik a Clash vitrin, egy új menüpont a profilunkra, ahol a rendszer listázni fogja a korábban megnyert trófeáinkat.

Hétvégén tehát húsvéti Freljord kupa, április 11-én és 12-én indulhatunk.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×