Sok hét várakozás után végre átvette Deadpool az irányítást. Most még a maszkot is lekapja a kedvünkért.

Döcögősen indultak a hetedik heti kihívások a Fortnite-ban, miután több játékos is arról számolt be, hogy nemes egyszerűséggel nekik nem jelentek meg a kihívások, így nem is tudták felnyitni Deadpoolt.

Szerencsére az Epic egészen gyorsan reagált és egyensúlyt teremtettek az univerzumban, úgyhogy mutatjuk is gyorsan, hogy mit kell teljesíteni ahhoz, hogy végre fullos legyen az a Deadpool kollekció.

Bár már március 30-án megmutatta nekünk HYPEX, hogy érkezik ám Deadpool-ból egy maszk nélküli verzió, ez csak akkor vált biztossá, mikor nemrégiben FireMonkey csatolta a skin stlye-hoz köthető kihívásokat is.

 

Ahogyan az eddig is volt, most sem kell leizzadnunk, ha a kettőből csak az egyiket teljesítjük, már meg is kapjuk a maszk nélküli Deadpool stílust.

Az adatbányászoktól azt is megtudtuk, hogy az esemény még ez után sem ér véget, 9. heti kihívások is még egészen biztosan lesznek.

A nyolcadik heti küldetések április 9-től lesznek elérhetőek.

Ha még csak most állsz neki a Deadpool küldetéseknek sem kell aggódnod, minden feladat körülbelül 2-3 percet vesz majd igénybe, így pillanatokat alatt átzongorázhatóak. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a reward a 9. héten. Talán egy újabb skin design, vagy egy különleges kiegészítő?

Ha bármilyen újdonság napvilágot lát Deadpoolal kapcsolatban, mi megírjuk nektek. Ti örültök neki, hogy a MARVEL hőse ennyire középpontba került?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×