Egy jól ismert adatbányásznak sikerült darabokra szedni a Valorant kódját, rengeteg skint nyert ki a játékból, bőven a megjelenés előtt.

 

Még meg sem jelent a Riot FPS játéka, már több profil kijelentette, hogy játékot vált és a Valorant-ra fog koncentrálni az első pillanattól. A közösség is a feje tetejére állt, mindenki remegve várja, hogy végre kiadják a taktikai lövöldét.

Még Project A-ként ismertük a Valorant-ot, mikor a Riot már leszögezte, hogy céljuk a minél nagyobb átláthatóság a játékban, a random faktort így teljesen elfelejthetjük a skinek terén. Ez egy remek hír, a közösség visszajelzése is abszolút pozitív volt.

Tavaly már több kormányzat is fellépett a loot boxok ellen, ebbe hasalt el a Battlefront 2, a FIFA, de a CS:GO-nak is változtatnia kellett egyes országokban.

A Valorant-ban viszont csak azt a skint kapjuk meg, amit tényleg szeretnénk. A battle pass-ből egyértelmű lesz, hogy mit kaphatunk, ezen kívül pedig a beépített boltból vásárolhatunk majd egyedülálló kinézeteket, vagy teljes téma-csomagokat.

Most több ilyen is nyilvánosságra került FireMonkey-nak köszönhetően.

Alább a Hyberbeast csomag. A játékon belüli store-ban lesz megvásárolható.

Szintén a store-ból lesz elérhető a következő csomag, ezek a Luxury nevet kapták.

Egyedülálló pisztolyskinek is kikerültek. Az még nem világos, hogy feloldható lesz, vagy önállóként kell majd megvásárolni.

Ha ez a végtelen mennyiségű skin nem lenne elég, FireMonkey videókkal is készült. Valószínűleg ilyen videókon nézhetjük meg majd a skineket a vásárlás előtt. Látható továbbá, hogy bizonyos skinek reagálnak arra, ha elsütjük a fegyvert.

 

Ha a Valorant csak fele olyan jól fog működni, mint ahogy ezek a skinek kinéznek, már világbajnok taktikai lövöldözős játékról beszélhetünk. Nagyon biztatóak eddig a jelek, alig várjuk a megjelenést!

Nektek tetszenek ezek a skinek? Melyikre szeretnétek majd először rányúlni?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×