Egy Modern Warfare fegyverskin, melyet a Battle Pass-ból lehet megszerezni, furcsán felerősít egy fegyvert a Warzone battle royale játékmódban.

 

Igen furcsa hibára bukkant nemrég egy Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékos. A Reddit felhasználó, ‘ChickenYug’ olyan videót töltött fel, mely arról árulkodik, hogy egy fegyverskin tisztességtelen előnyhöz juttatja használóját a Warzone-ban.

A rövid teszt szerint az EBR-14 teljesen máshogy sebez a Line Breaker skin használatával, így a battle pass jutalom segítségével egyetlen lövéssel elintézhető lesz az ellenség, még akkor is, ha három shield is rajta van. Noha az EBR-14 sniper fegyver amúgy is nagyot sebez, korántsem akkorát, mint azt látjuk a videón, pláne nem a legerősebb sniper. A dolog érdekessége, hogy az említett Line Breaker skin akkor válik elérhetővé, ha befizettünk a Battle Pass-ra, így sokan a hibát egész egyszerűen pay-to-win buffnak nevezik.

Pay to win M14 EBR blueprints – Part 2 with new evidence – see comments from r/CODWarzone

„Ez pay-to-win. Világos és egyértelmű” – mondta ChikenYug.

Ahogy látjuk a skin használata nélkül nem öli meg az EBR-14 az áldozatot, a skin felvételekor pedig simán.

A pay-to-win jelző talán valóban kicsit erős, hiszen nagyon valószínű, hogy egy játékbeli hibáról van szó. Ezt valószínűleg javítani is fogják, amint az említett Reddit videó eljut a fejlesztőkhöz. Az Activision szinte minden esetben megjegyzi, hogy a Battle Pass tartalmak nincsenek hatással a játékmenetre. Gyaníthatóan egy kivételes esetről van szó, ami egy bug.

Reméljük hamar javítják az említett hibát, addig pedig senki ne lepődjön meg, ha hirtelen és váratlanul elhalálozik egy EBR-14 lövéstől.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×