A közösség már a megjelenés óta kéri a fejlesztőket, most megtudtuk, nem ok nélkül nem tesznek eleget a kérésnek.

Sokat fejlődött a megjelenés óta az Apex Legends, ennek pedig jó részben a közösség az oka, hisz folyamatosan bombázzák különböző kérdésekkel és kérésekkel a fejlesztőket. A Respawn emberei általában gyorsan reagálnak a felmerő témákra, van azonban, amiből nem hajlandóak engedni.

Április másodikán érkezett a hír, miszerint az Apex Legends-be két régóta várt újdonság is megérkezik. A pályaválasztás mellett a duo mód lehetősége is véglegesen bekerült a játékba. Ez magában remek hír, azonban egy másik, régóta várt funkcióra is újra felhívta a figyelmet.

Miért nincs még mindig solo mód?

Wraith tipikusan egy olyan hős, aki egyedül is tökéletesen működik.

Egy Apex Legends fejlesztő, Josh Medina válaszolt a twitteren felmerülő kérdésre, miszerint miért nincs még mindig lehetőség arra, hogy valaki egyedül induljon játszani, szintén 1 fős „csapatok” ellen.

Ahogyan azt korábban is elmondtuk, a solo mód nem egészséges az Apex Legends-nek.

Ennyiben viszont nem állt meg a dolog. Az eredeti kérdést a Cloud 9-os PVPX tette fel, majd folytatta, ugyan miért nincs solo mód, ha a legjobban kívánt funkció és hatalmas siker volt, amikor berakták a játékba.

Josh Medina erre úgy reagált, hogy az ő általuk gyűjtött adatok mást mutatnak. Szerinte nem érdemes a reddit-ből és a Twitter posztokból kiindulni.

Ezek alapján biztosra vehető, hogy nem mostanában fogja meggondolni magát a Respawn csapata, bár már az is hatalmas dolog, hogy a duo mód végre bekerült a játékba, mint végleges funkció.

Ti örülnétek, ha lenne solo mód a játékban? Szerintetek tönkre tenné az Apex-et, vagy új távlatokat nyitna inkább a játékban?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×