Az Infinity Ward nagyot alkotott a Warzone-nal. A jó optimalizáltság mellett sok újdonság korábban még nem szerepelt battle royale játékban. A közösség összességében elégedett, de mindig van hova fejlődni.

A Call of Duty: Warzone-ban egészen más minden meccs indulása, mint bármelyik másik battle royale-ban. Az Infinity Ward úgy álmodta, majd készítette el a saját játékát, hogy már landoláskor is van nálunk egy pisztoly, mely bár nem nagy fegyvertény, a mellénk eső, szintén fegyvertelen katonák ellen tökéletesen alkalmas.

Ilyenkor az sem baj, ha van segítségünk

A Warzone-ba ugyan már bekerült a solo mód, még mindig nagyon népszerű a trió, annak ellenére is, hogy sokan egyedül játsszák, két random csapattárssal a játékot. Természetesen ilyenkor tisztában van vele mindenki, hogy teljesen véletlenszerű csapattársakat fog kapni, ez azonban nem azt jelenti, hogy a kommunikáció is hiányozni fog.

Sokszor azonban a két random csapattárs játszik együtt, ilyenkor pedig a solo harmadik marad információ és iránymutatás nélkül. A landoláskor bár van lehetőség jelölésre, mindenki oda repül, ahova csak szeretne.

Lehetne rá egy egyszerű, de nagyszerű megoldás.

Az Apex Legends-ben megjelenés óta együtt landolnak a játékosok.

A redditen merült fel, hogy a Warzone-ba is integrálhatnák a fejlesztők azt, amit a Respawn megcsinált az Apex Legends landolásoknál. Az EA battle royale-ja már megjelenéskor rendelkezett egy funkcióval, mely lehetőséget ad arra (sőt, ez az alapértelmezett módszer), hogy a squad vezető irányítsa a csapatot, így egészen biztos, hogy egyszerre és ugyan arra indul mind a három játékos.

A Warzone ezzel szemben teljesen random, mindenki akkor és oda ugrik, ahova kedve tartja.

Anyone else think they should let the Squad Leader guide the team’s drop like Apex? Randos just go ANYWHERE from CODWarzone

Persze ez sem 100 százalékos megoldás a problémára, legalább elindítaná a csapatot egy bizonyos cél felé. Azt nem is lehet megtenni, hogy a csapatvezetőhöz legyen mindenki láncolva, ezért is van az Apex-ben egy leválási opció, mikor úgy érezzük, eleget követtük a leadert.

Miután kevesebb mint 24 óra alatt ezer fölé ment a poszt támogatottsága, egyértelműnek tűnik, hogy sok játékos szenved attól, hogy a csapattársai Rambóként kívánnak eredményt elérni a squad módban is.

Nektek okozott már problémát egy eltűnő, vagy kommunkálni nem akaró csapattárs a Warzone-ban? Szerintetek megoldás lenne egy Apex-szerű közös ugrás a problémákra?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×