Több héten keresztül tartó találgatások és félinformációk után végre elérkezett a pillanat. Megjött Deadpool saját eventje a Fortnite-ba.

A Fortnite Chapter 2 februárban vette kezdetét és egyértelműen a legnagyobb meglepetés, amit magával hozott, az Deadpool volt. A MARVEL szabadszájú hőse az elmúlt időszakban hatalmas sikert futott be, a filmekben és képregényekben egyaránt.

A maszkos hős a főmenüben gyorsan át is vett egy titkos, rendkívül mocskos mellékhelyiséget és ezt alakította át a rejtekhelyévé. Ezen kívül viszont Deadpool nem igazán volt része a Fortnite-nak néhány utalást leszámítva.

Ez most végre megváltozik

Az eddig jellemző homályos félinfók helyett egy hatalmas eventet tolnak az arcunkba a Fortnite fejlesztői. Deadpool kapásból egy teljes önálló eventet kap, melyben érintett lesz a Yacht, de új itemek is érkeznek.

Azt nem tudjuk, hogy hol lesz pontosan a hajó, az viszont biztos, hogy nem merül majd ki ennyiben az event. Adatbányászoktól megtudhattuk, hogy Deadpool a supply crate-ekre is kihatással lesz. Az esemény alatt egészen máshogy fognak kinézni, mutatjuk.

Ha a drop nem sűrűn keresztezi az utatokat sem kell aggódni, nem maradtok Deadpool nélkül. A játék legalapvetőbb eleme, a battle bus is a hős színeibe és kinézetébe öltözik, teljes lesz a deadpoolizálódás.

Akik megvették a Fortnite Season 2 battle pass-t, magát a hőst is ki tudják oldani játszható karakterként. Most az esemény alatt extra jól fognak kinézni a pályán rohangáló Deadpoolok. A 7 héten keresztül tartó küldetések egyébként könnyűek, ezek alatt pedig nem csak a skin, hanem sok kiegészítő is kiesik, ami meg is marad végleges lootnak a szezon után is.

Nektek tetszik, hogy Deadpool ekkora hangsúlyt kap, vagy nem szeretitek ennyire a hőst?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×