A holnap induló Steel Lesion évad új játékmódot is hoz a Call of Duty: Mobile életébe. Nem beszélve a sok új tartalomról.

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy az Activision fejlesztésében milyen újdonságokra lehet számítani a Call of Duty: Mobile 5. évadában, mely a Steel Legion nevet kapta. Az új Meltdown map például már elérhető a játékban, április 1-én pedig hivatalosan is indul az új évad, egy új játékmóddal.

A Battle Pass során két új hőst lehet megszerezni, David “Section” Masont, illetve a robot Reapert.

2v2 Showdown

A játék a rengeteg korábban felsorolt frissítéssel együtt egy új játékmódot is tartogat. A nevében is benne van, hogy itt bizony duók csapnak majd össze, ahogy a Call of Duty: Mondern Warfare-ből ismert Gunfight játékmódban. Itt ugyanis szintén kapunk random loadoutokat a 2v2 körök során.

„ A 2v2 Showdown során minden körben véletlenszerűen alakul a loadout. A játékosok élete nem regenerálódik. Hogy nyerjünk, vagy le kell lőni az ellenfeleket, vagy el kell foglalni a pontot. Az a csapat, aki először nyer meg 5 kört, győz” – olvasható az Activision hivatalos leírásában.

Sajnos egyelőre nem egyértelmű, hogy a 2v2 Showdown játékmódon melyik térképen lehet majd csapatni, de ha tippelnünk kéne, valószínűleg a játékban eddig megjelent térképek szinte mindegyike elérhető lesz.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd el korábbi összefoglalónkat a Call of Duty: Mobile 5. évadáról, vagy az Activision leírását a hivatalos oldalon!

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×