Valószínűleg Ana az Overwatch 2 legerősebb support hősévé is válhat, amennyiben valóban olyan képességeket kap, melyek most kiszivárogtak.

Persze még mindig messze van az Overwatch 2 megjelenése, de úgy tűnik, hogy a belső információk néha-néha kijutnak a Blizzard stúdió kezei közül. A játék következő részében persze több, már ismert hős is szerephez jut, így Moira és Brigitte friss képességei már korábban kiszivárogtak, most pedig Ana került a középpontba.

A Blizzard nagy hangsúlyt fektet a PvE játékmódokra, illetve arra, hogy a hősök külseje, sőt azok képességei is minél inkább testre szabhatók legyenek, igazodva a játékstílushoz. Egy belső teszt során készült, később kiszivárgott kép szerint valahogy így néznek ki Ana új képességei.

Kép forrása: Twitter

Nano Dart és Perma Sleep

  • A Nano Dart képesség, ha minden igaz határozatlan ideig mozgásképtelenné teszi az ellenfeleket még akkor is, ha rálőnek, a Perma Sleep segítségével pedig addig alszik az ellenfél, míg meg nem sebzik.

Micro Boost

  • A Micro Boost ideiglenes Nano Boost buffot ad Anának és annak a csapattársnak, akit kiválaszt.

Live Grenade

  • Az Live Grenade túl-healeli a csapattársakat és ezzel egyidőben sebzi az ellenfeleket.

Anaesthetic

  • Az elsődleges fegyver 5 egymást követő lövés után elaltatja az ellenfelet.

Nano Bolster

  • Ez a képesség megállíthatatlan óriássá buffolni egy csapattársat. Amíg ez él, a játékos ellenáll szinte minden csapásnak és trükknek.

Persze nincs semmi arra utaló jel, hogy a szivárgás 100 százalékban igaz, ahogy arra sem, hogy végül pont így kerülnek be a játékba Ana képességei. Az Overwatch 2 fejlesztés alatt áll, és még jó sok teszt vár a fejlesztőkre, mire eldöntik, mit is tudnak majd pontosan a hősök.

Te örülnél, ha ezeket a képességeket kapná Ana?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×