TimTheTatman is részese lesz egy, a Riot Games által szervezett pénteki online eseményen. Nagy valószínűséggel a VALORANT-tal lesz kapcsolatos.

Hatalmas lendület övezte a VALORANT bejelentését, az egész gaming világ felkapta a fejét a Riot Games kompetitív FPS-ére. Azóta több hivatalos karakterbemutató videó érkezett, ám ha a bétateszt felől érdeklődik a közösség, a kiadó némán konstatálja csak.

Most viszont lehetséges, hogy megtöri a csendet a Riot, pénteken (március 27.) ugyanis több nagyobb streamert is érintő online eseményt szerveznek.

TimTheTatman is részese lesz az eseménynek, ezt élőben jelentette be sejtelmesen nézőinek. Azt kevésbé hisszük – bár nagyon örülnénk neki -, hogy március 27-28 körül már élesedik is a béta, viszont jó lenne már, ha valamilyen támpontot kapnánk a kiadótól a dátummal kapcsolatban.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy nyárra tervezi a Riot Games élesíteni a VALORANT-ot, a koronavírus járvány kitörése óta viszont nem sok információval látnak minket el a fejlesztők. Sokan attól tartanak a közösségen belül, hogy ez rányomja majd a pecsétjét a játék megjelenésére.

Utóbbira inkább nem is gondolunk, inkább tűkön ülve várjuk a holnapi eseményt, hátha tényleg közelebb van a béta megjelenése, mint azt remélni merjük.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×