A rendkívüli helyzetre való tekintettel egy kis ajándékkal kedveskedik felhasználóinak a Huawei.


Miközben rendíthetetlenül zajlik az USA vs. Huawei botrány, az utóbbi időben szerencsére kicsit csillapodott a hangulat. Persze rossz hír, hogy mindez a koronavírus-járványnak köszönhető, ami miatt a Huawei most úgy döntött meglepi felhasználóit egy kis ajándékkal:

akár 3 hónapnyi extra garanciát nyújtanak minden termékük mellé a járványra való tekintettel.

Ez azokra a termékekre vonatkozik, amelyek március 15. és június 14. között járna le, ezen eszközök szavatosságát ugyanis automatikusan meghosszabbították június 15-ig. Ez még nem minden, ugyanis hamarosan előállnak majd az ingyenes háztól-házig futárszolgáltatással, aminek értelmében a hibás eszközöket háztól-házig hozzák és viszik egyaránt. Arra is külön figyelmet fordítanak majd, hogy a garanciális beavatkozás után a készülékek fertőtlenítve kerüljenek vissza a tulajdonosokhoz.

Fontos kiemelni, hogy nem csupán a telefonokról van szó, hanem az összes Huawei eszközre kiterjesztették, azaz ugyanúgy érvényes a laptopok, tabletek és routerek esetén is.

Az előbbi döntés már életbe is lépett, így senkinek sem kell aggódni a lejáró garancia miatt, hiszen az automatikusan meghosszabbodott. A szervizpontokban így június 15-éig nyugodtan leadhatja bárki ezeket.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×