TheXclusiveAce rendesen megírta a házi feladatát. Elkészített egy táblázatot, amiben bemutatta az összes Warzone fegyver teljesítményét.

Egy híresebb Youtuber – TheXclusivAce – rendesen rápörgött az új Call of Duty Battle Royale-ra. Olyannyira, hogy nekiesett az adatgyűjtésnek és megnézte, hogy melyek azok a fegyverek, amik a legtöbbször segítik győzelemre a játékosokat. A kutatásáról adatbázist is készített, amit meg is osztott követőivel. Érdekes eredmény született.

TheXclusiveAce alapos gyűjtése – Pajzsra és emberre okozott sebzések, átlag DPS, fegyverkategóriákra lebontva

Ahogy az a fenti képen jól látszik, nehezen lehetett volna ennél alaposabb munkát végezni. A DPS-től az átlag sebzéseken át egészen a fegyverkategóriák részletes elemzéséig, minden megtalálható a táblázatban.

A két legfontosabb statisztika, amit meg kell figyelni, az a DPS (másodpercenként kiosztott sebzés) és a TTK (Time to Kill). Ezek együttesen adják ki a legtisztább adatot egy fegyver eredményességéről.

Az Assault Rifle kategóriában meg is érkezett az első meglepetés, ugyanis a sokak által egekbe emelt M4A1-nél jobban teljesít statisztikailag a RAM-7. Persze ha .458-as töltényekkel pakoljuk meg az M4-et jobb eredményeket érhetünk el a fegyverrel, viszont így csak 10-et lőhetünk vele egy tárral. Vagyis itt az lesz a döntő, hogy mennyire vagyunk pontosak.

Az AUG nem sokkal az MP5 előtt végzett DPS téren az SMG kategóriában, véleményem szerint erre sem sokan számítottak. Még én magam sem, nekem ugyanis mindig a Bizon tűnt a legmegbízhatóbbnak a kategóriából. Bizonyos esetekben ráadásul az AUG még egy-két AR-t is képes falhoz vágni teljesítményben, így ha tehetjük, mindenképpen építsük be a Loadoutunkba, ha nyerni szeretnénk.

A mesterlövészek megosztott véleménnyel közelítették meg az elérhető fegyvereket. Sokan a HDR-t részesítették előnyben, de bőven voltak olyanok, akik az AX-50-ben bíztak inkább. Nos, a fenti táblázat szerint az AX-50-eseknek volt „igazuk”.

Fontos figyelembe venni, hogy a Warzone egy kiválóan összepakolt játék, a fenti adatok inkább csak sorvezetőknek tekinthetők, mint szentírásnak.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×