Természetesen a könyvtárunkban a későbbiekben is megmaradnak a játékok.

Úgy tűnik, már egymásra licitálnak a kiadók ingyen játék tekintetében, aminek mi csak örülni tudunk, hiszen már össze sem tudjuk számolni, hogy hány játékot húzhattunk be ennek köszönhetően az utóbbi időben. Ezúttal a Square Enix és az Iceberg Interactive lett a soron következő, akik a Steamen osztogatják az alkotásaikat.

 

Az Iceberg egy rendkívül érdekes multiplayer játékot kínál most ingyen az eredeti 12,49 eurós árcédula helyett, ez pedig nem más, mint a Headsnatchers. Ezt március 22-ig tudjátok beszerezni erről az oldalról.

 

A Square Enix felajánlásának valószínűleg jóval többen fognak örülni, ugyanis ők a 2013-ban debütált Tomb Raidert tették ingyenessé, aminek a grafikája még ma is simán megállja a helyét. Sokak szerint ez volt a széria egyik legjobb darabja, mi pedig nem tudunk ezzel vitatkozni, ugyanis tényleg fergetegesre sikerült maga a sztori és a fejtörők is egyaránt. Ezt a játékot itt találjátok.

Mindemellé grátiszba pedig még a felülnézetes Lara Croft and the Temple of Osirist is behúzhatjuk. Ezek az akciók március 24-ig élnek, szóval szerencsére nem kell annyira kapkodni.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×