A Steamen leadott értékeléseknek nem mindig van súlya, de ez az új funkció még több figyelmet ad azoknak, akiknek t é n y l e g nem tetszett a játék.

A Steam még pár hónapja adott 2019-es évértékelőjében beszélt arról, hogy idén többet akarnak majd tenni az úgynevezett „kritikus-bombák” ellen, amikor a felhasználók nagy tömege nem a játékélmény minősége miatt húzza le a játék értékelését.

Úgy tűnik, ennek újabb lépése az is, hogy most már az értékelések mellett kis ikon jelzi, hogyha az adott felhasználó visszakérte a pénzét a játékért – számolt be róla a PCGamesN. A Steam-en ugyanis meglehetősen megengedő a rendszer: ha két óránál kevesebbet játszottál a játékkal, kérdések nélkül visszakapod az árát. Érdemes megjegyezni, hogy egyelőre még nem minden felhasználó látja ezt az ikont, nem teljeskörű egyelőre a bevezetése.

Bár persze kérdéses, hogyha valaki csak két órát játszott a játékkal, jogos-e az értékelése, de mindenesetre most már elkerülhető lesz az, hogy valaki csak divatból leértékelje a játékot, pedig közben boldogan játszik vele továbbra is.

Ti lepontoztatok már játékot, amit igazából szerettetek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×