Ami túl szép, hogy igaz legyen, az a legtöbbször nem igaz.

Jó ideje már, hogy shroud áttért a Mixerre, ennek ellenére újra és újra előbukkan a Twitch platformján, aminek hatására az emberek megőrülnek és egyből átkapcsolnak a streamer csatornájára.  A probléma csupán azzal van, hogy shroud valójában sosem tért vissza a Twitch-re, ugyanis a Mixerrel kötött szerződése ezt szimplán nem teszi lehetővé. Ebből egyenesen következik, hogy aki shroud nevével próbál utat törni magának, az nagy valószínűséggel csaló.

Egy ideig nem fog visszatérni a Twitch-re, az biztos

Erről persze a csatorna is árulkodik, hiszen hiába másolják le shroud összes Twitch paneljét és profilképét, attól még világosan látszik, hogy nem az eredeti fiók közvetít, de sajnos így is sokan bedőlnek, valószínűleg a sok ezres nézőtábor miatt.

Tegnap is próbálkoztak a csalók

Ezúttal már WackyJacky nevét is felhasználták a scammerek. Persze ne tévesszen meg senkit az, hogy 6 794 néző volt a streamen, ezek nagy része csupán bot, a hasonló „skin osztó” streamek lényege pedig, hogy bescammeljék a gyanútlan áldozatokat. Erre egy külön weboldal-hálózat van felépítve, így aki bedől az utána jobb esetben csak a Steam accountját veszíti el, rosszabb esetben pedig a bankkártya adatokat is megszerezhetik a csalók.

A Twitch minden erejével próbál fellépni a hasonló scammerek ellen, ám még így is sokszor órákig mennek a hasonló streamek, ennyi idő alatt pedig jó páran ráugranak az ingyenes skinekre.

Ha hasonlót láttok, mindenképp kerüljétek el messzire a linkeket! Sajnos nem valószínű, hogy shroud vagy Ninja az elkövetkezendő hetekben hirtelen visszatérjen a Twitch platformjára. Ha pedig mégis megtennék, akkor azt az eredeti fiókjukkal tennék.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×