Bár csak korlátozott ideig, de visszatér Kings Canyon az Apex Legends világába. A fejlesztők hallgattak a közösségre, köszönjük.

Bár az eredeti Apex Legends pálya már egyszer visszatért a Season 4 alatt a játékba, most újra tiszteletét teszi, bár most is csak korlátozott ideig nosztalgiázhatunk.

Akik hosszabb ideje játszanak az Apex Legends-el emlékezhetnek, hogy a Season 2 érkeztekor újradolgozták a fejlesztők Kings Canyont. A magyarázat Crypto érkezte volt, aki ráeresztette a Leviathanokat a pályára.

A Season 4-ben másodjára is visszatérhetünk egy kis időre a Kings Canyon-ba.

A korábbival ellentétben, mikor az első szezonból ismert Kings Canyon volt játszható, ez alkalommal a Season 2-es pálya tér majd vissza.

Akik inkább a ranked szerelmesei már tudhatják, Kings Canyon nemsokára állandóan elérhető lesz, ekkora azonban csak rangsorolt módban.

Március 24-ig azonban még van egy kis idő, a következő három napban tehát lesz alkalmunk gyakorolni a pályán az éles bevetés előtt.

 

Bár sokan az első szezonban látott Kings Canyon-t szeretik, vagy szerették sokáig, mikor korábban a Season 4 környékén bekerült, kiderült, hogy rengeteg hibája a mai napig megnehezíti a játékosok életét.

Az egyik jelentős gond a pályával a rendes loot hiánya, ezt azonban valószínűleg a Respawn javítani fogja a következő ranked időszak előtt. A közösség aktívan küldte a visszajelzéseket a fejlesztők felé, így bízhatunk benne, hogy a lehető legtöbb gond orvosolva lesz a március 24-ei indulás előtt.

Ti várjátok már, hogy visszatérjen Kings Canyon a map poolba, vagy nem vagytok a rajongói a régi pályának? A következő három napban mindent lesz időnk kipróbálni, hogy utána biztosan vethessük bele magunkat a ranked indulásba.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×