Főnixként született újjá a népszerű streamer.

Sokan a mai napig nem értik, mitől van ekkora sikere, Amouranth viszont továbbra is hódít a Twitch-en. Aki esetleg idáig elkerülte volna, Kaitlyn ‘Amouranth’ Siragusa az ASMR streamjeiről vált igazán híressé, azt ugyanis az elsők között kezdte el profi szinten űzni a Twitch platformján. A streamernek nem először gyűlt meg a baja a Twitch szabályzatával, legutóbb viszont a ban mellett 300 000 követőt is elveszített, ami jóval súlyosabb büntetés, mint a pár napos kitiltás.

 

Csakugyan az a helyzet, hogy mindez nem szándékosan történik. A rendszerben ugyanis van egy hiba, ami miatt minden egyes kitiltás alkalmával több száz, ezer, vagy jelen esetben több százezer követő tűnik el. Emiatt Amouranth is kifakadt, amit több népszerű gamer oldal is lehozott, így egyfajta hype alakult ki, aminek következtében hamar behozta a lemaradását a streamer.

Amouranth a legutóbbi banja előtt még 1,41 millió követővel rendelkezett, ám március 15-én már „csak” 1,17 millió maradt a korábbi követőtáborból. Azóta eltelt pár nap, ennyi idő alatt pedig már vissza is szerezte az elvesztegetett követőket, ugyanis a cikk írásának pillanatában 1,42 millióan követik a csatornát, ami nem semmi teljesítmény. Az pedig nem kérdéses, hogy a kialakult hype-nak köszönhető-e a visszatérés.

Úgy tűnik tehát, a jól bevált recept működik, az emberek továbbra is úgy repülnek rá a balhékra, mintha nem lenne holnap. A streamerek pedig igyekeznek ezt kihasználni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×