Ma a HTC VIVE bejelentette, hogy a most boltokba kerülő VIVE Cosmos Elite a Valve “Half-Life: Alyx” VR-exkluzív kiadásával érkezik a polcokra.

A Vive Cosmos Elite értékesítése világszerte most kezdődik el, az eszközben ötvöződik a külső tracking teljesítménye és a Cosmos platform rugalmassága. Így meg tud felelni napjaink magasabb szintű VR szórakoztatással kapcsolatos elvárásainak is.

A Half-Life: Alyx a népszerű sorozat legújabb, teljes mértékben a virtuális valóságra épülő játéka. A Half-Life: Alyx-ot már a kezdetektől fogva a virtuális valóságra tervezték. Ugyanakkor a játék magán viseli a klasszikus Half-Life játék összes védjegyét. A világ felfedezését, izgalmas rejtvények megfejtését, magával ragadó küzdelmeket és szövevényes cselekményeket. Mindez a Half-Life univerzum ikonikus karakterei által megszemélyesítve. A Vive Cosmos Elite vásárlói az eszköz dobozában fognak majd egy kódot találni, amivel március 23-tól aktiválhatóvá válik a játék.

Kép forrása: HTC

„A VIVE bemutatása óta, az iparág szinte már követelte, hogy előjöjjünk egy ütős VR játékkal” – mondta Yves Maitre, a HTC elnök-vérigazgatója. Úgy érezzük, hogy a Half-Life: Alyx játékkal a Valve élmény- és szakmai oldalról is egyaránt újat hoz a VR játékok piacára. Ezúton szeretnénk gratulálni a Valve csapatának a közelgő megjelenéshez.”

„A Half-Life: Alyx tovább feszegeti a magával ragadó játékélmény határait: lélegzetelállító VR élményben, veszélyben és feszültségben gazdag akciókban, életre-halálra szóló küzdelmekben és leszámolásokban lehet részünk. Nagyon kíváncsi vagyok milyen tetszési indexet fog kiváltani az emberekben, amikor a Vive Cosmos Elite eszközünkön kipróbálják” – mondta Graham Wheeler, a HTC VIVE EMEA vezérigazgatója.

A VIVE COSMOS egy olyan rugalmas, PC-alapú VR rendszer, amely idővel képes együtt növekedni a felhasználók igényeivel, ez pedig a cserélhető VR szemüveg-előlapok, valamint az olyan Vive tartozékok garantálják, mint például a Vive vezeték nélküli adapter. Minden Cosmos eszközön egyaránt évezhető a nagyszerű, 2880 x 1700 kombinált felbontású látvány, a kényelmes, felhajtható kialakítás, amellyel a felhasználók egy mozdulattal válthatnak a valós és virtuális világok között.

 

A Cosmos sorozat alapvető funkciókészletén és felszereltségén kívül a Vive Cosmos Elite gyárilag beépített External Tracking Faceplate modullal érkezik, ezen kívül két SteamVR 1.0 bázisállomás és két Vive kontroller kerül majd még a kereskedelmi egységcsomagba. Az External Tracking Faceplate modul egyaránt használható az 1.0 és a 2.0 bázisállomásokkal, valamint az eredeti Vive vagy a Vive Pro kontrollerekkel is, ráadásul egyszerűen kicserélhető a Vive Cosmos eredeti, gyári csomagjában található inside-out tracking-re képes moduljával.

A Ligthhouse bázisállomás technológia használatával a Cosmos Elite felhasználók számára elérhetővé válik a precíz és erőteljes StreamVR tracking. A Vive Cosmos Elite felhasználói ezen felül igénybe vehetik a Vive egyéb eszközeinek, tartozékainak támogatását, amilyen például a Vive vezeték nélküli adapter, amely a kötetlen VR élményt biztosítéka, vagy a Vive Tracker, amely korábban még nem tapasztalt szabadságot ad a VR vezérlés terén.

A Vive Cosmos Elite csomag, amely világszerte most válik elérhetővé, hazánkban 355 000 Forintos ajánlott fogyasztói áron lesz beszerezhető.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×