A közösség imádja a Call of Duty széria új Battle Royale-ját, a Warzone-t. Megnéztük hát, hogy az első pár nap alapján, mely fegyverek a legkedveltebbek.

Hatalmas lendülettel érkezett meg a Warzone, a Call of Duty széria legújabb, ingyenesen játszható Battle Royale-ja. A játékosok pedig ugyanekkora lendülettel repültek rá a címre, ami azóta már bőven átlépte a 15 milliós játékosszámot.

A tegnapi nap folyamán már Solo módban is nekivághatunk a győzelemnek, ugyanis az Activision végre aktiválta a lehetőséget a kliensünkben. Több napnyi tesztelés után azt kell, hogy mondjuk, ha még idővel megérkezik egy Duo is a játékmódok közé, az egyik legkiemelkedőbb Battle Royale játékká válhat a Warzone. Minden hibája ellenére már most a legjobbak között emlegetik, képzeljük csak el, hogy mire lenne képes, ha mindenki számára nyitna a játék.

Azért is olyan sikeres a játék, mert talán ez az első olyan nagyszabású Battle Royale, amiben nem feltétlenül számít a fegyverek minősége. A ritkasági szintek itt csupán a fegyveren megtalálható kiegészítők számát mutatják, ha valaki tudja kezelni a kedvencét, akkor a zöld verzióval is épp olyan veszedelmes lehet, mint egy lilával.

 

Persze ettől még sikerült kialakulnia egy úgynevezett metának, ide tartoznak azok a fegyverek, amelyek irányába a legtöbbször fordulnak a játékosok. A tapasztalataink és némely statisztika alapján megnéztük, hogy melyik az a fegyverkombináció, amit a legtöbben használnak, s a legsikeresebbek velük.

Ez a két fegyver pedig nem más, mint a Holger és az M4A1.

A Holger egy mobilis LMG, ami összességében mindenre képes, amire egy játékosnak a Battle Royale-ban szüksége lehet. Aki játszott a Modern Warfare-rel is, az biztosan nem lepődik meg ezen, ugyanis a fegyver már ott is meghatározó volt az első szezon óta.

A párja pedig egy igazán megbízható Assault Rifle – az M4A1 -, aminek az irányíthatósága és a DPS-e egyértelműen a kategória legjobbjává teszi. Sajnos nem fordul elő túl sűrűn a pályán elszórt fegyveresládákban, így érdemes a saját Loadoutunkhoz hozzácsapni a biztonság kedvéért.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×