Ez most már tényleg az.

Csak úgy záporoznak a frissítések a Warzone-hoz. Az Infinity Ward nem csak javítja a játékot, hanem megállás nélkül bővíti is. Most épp egy, már a megjelenéskor beígért és erősen félrekommunikált mód került be, gyorsan reagálva a közösség nemtetszésére.

A hype vonat nem úgy tűnik, mintha csendesedni szeretne, a fejlesztők pedig nem sajnálnak újra és újra olajat önteni a tűzre. A Warzone alig néhány nap alatt több mint 15 millió letöltést ért el, rengeteg játékos azonban nem tud kivel játszani.

Már a megjelenéskor –tévesen– úgy kommunikált az Infinity Ward, mintha lenne solo queue a játékban. Mint később kiderült ez a dont fill-t jelentette, az ellenfeleink attól még ugyan úgy hármasával jöttek ellenünk.

Sikerült már a levegőben killt szereznetek?

A tegnap este megjelent frissítésben az IW végre hozzáadta a valós solo queue-t a játékhoz, így mostantól nem kell aggódnunk, hogy mikor érkezik meg az ellenfelünk erősítése.

Az új mód bevezetésén kívül sok apróbb hibát is javítottak a fejlesztők. Mostantól nem fordul elő a szupergyorsaság a gulágból való visszatérés után, nem szorulunk a buy station alá, ha hasalva közelítjük meg és több grafikai felületet érintő javítás is érkezett. A teljes patch notes ide kattintva érhető el.

A fejlesztők nem feledkeztek meg a Modern Warfare-ról sem, a fizetős multiba is érkeztek változások és új playlistek egyaránt. Ti a Warzone miatt elgondolkodtatok a teljes játék megvásárlásán, vagy elégedettek vagytok a Warzone battle pass által nyújtott tartalmakkal?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×