A Warzone alapvetően szuperül működik, azonban előfordulnak még olyan hibák, melyek bárkit az akarata nélkül juttathat komoly előnyökhöz. Az Infinity Ward folyamatosan gyomlálja a hibákat.

Örvendetes látni, hogy az Infinity Ward nem ül a babérjain és azonnal a megjelenés után nekiálltak javítani a Call of Duty: Warzone hibáit, akár ismert, akár frissen felfedezett problémáról van szó.

Tegnap került fel a netre egy klip, melyben a játékos, miután egy csapattársa visszavásárolta őt a csatatérre, a landolás után szuper sebességre tett szert. A lootolás és minden más interakció normális sebességű volt.

Got bought back and when I landed, I received Super Speed? I’m pretty sure the other team thought I was cheating lol. Don’t know how it happened or what caused it. from modernwarfare

Egyelőre nem világos, hogy mi okozza a problémát, de egyértelműen a redeploy-jal van összefüggésben, ezt többen is megerősítették az eredeti poszt alatt. A sportszerűtlen előny azonban komoly hátrányokkal is jár.

Miközben szupergyorsak vagyunk, nem tudunk harcolni és a loot dobás sem működik.

Bár, ahogyan az a klipben is látható, a játékos az ellenfele shield-jét le tudta lőni, végezni már nem sikerült az ellenféllel. Több, a hibát már megtapasztalt játékos szerint a loot dobás sem működik, miközben ebben a furcsa állapotban van az elszenvedője(?).

Van megoldás!

Bár a körülmények még nem tisztázottak, a közösség már egészen jól körbejárta a dolgot és megtalálta a megoldást.

Miután kihasználta a játékos az előnyét és alaposan körbenézett, érdemes egy csapattársunkhoz fordulni. A szupergyors játékos ugyanis elvileg halott, hiába van talpon, megjelenik a review lehetősége. Miután ezt megejtik a felek, a sebesség lelassul, cserébe minden funkció elkezd normálisan működni.

A Warzone hatalmas sikernek örvend, a streamerek teljesen le van nyűgözve, a közösség pedig rohamos tempóban növekszik. Ti toljátok a Warzone-t? Mik az első benyomások? Hosszú távon is sikeres lehet a Call of Duty battle royale módja?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×