Az Overwatch hivatalos Twitter oldalán rejtélyes videó jelent meg, ami alapján úgy tűnik, hogy új karakter érkezhet a hősök közé.

Az Overwatch világa valószínűleg hamarosan megváltozik, hiszen a Blizzard már nagyban készül az Overwatch 2 kiadására, ami merőben új színt hoz majd a franchise történetébe. Ez persze nem akadályozza meg a fejlesztőket abban, hogy folyamatos új tartalmakat hozzanak be a játék első részébe, ami már közel négy éves. A Blizzard nemrég megjelent Twitter bejegyzései akár több dologra is utalhatnak: a rajongók szerint viszont új hős érkezik.

A legutóbbi új hős egyébként tavaly nyáron került be a játékba, azóta ilyen típusú tartalomfrissítés nem történt.

A most látható 10 másodperces videóban egy női hang arra utasítja emberek egy csoportját, hogy vonuljanak vissza, majd arra, hogy feküdjenek, maradjanak lent. Aztán egy robbanás hallatszik. A fenti videó alapján persze még nehéz lenne bármire is következtetni, hiszen valójában nagyon sok mindent jelenthet.

Érdekesség, hogy egy nappal korábban, március 16-án egy hasonló poszt jelent meg, szintén valamilyen fájlokkal kapcsolatban, ami egy bizonyos Dr. Mina Liao naplóbejegyzése volt. Már akkor sokan feltételezték, hogy ez valószínűleg egy friss hős lehet, amit most talán még jobban megerősít a kis videó.

Kép forrása: Twitter

Nos, ez alapján feltételezhető, hogy valamilyen kutatás balul sült el, és egy nemkívánatos személy, vagy robot kiszabadult. Talán ő lesz az új hős. Persze az is lehetséges, hogy valamilyen Overwatch eseményre készül a Blizzard, amit jól előkészít néhány rejtélyes bejegyzéssel. Te mire tippelsz? Lehetségesnek tartanád azt, hogy már egy Overwatch 2 hőst mutatnak be, akit akár már az első részben kipróbálhatunk?

Függetlenül attól, hogy új hős érkezik, vagy sem, nagyon jó látni, hogy még mindig aktívan foglalkoznak a játék támogatásával és ilyen kreatív megoldást választanak az új izgalmas frissítések bemutatásához. Remélhetőleg ilyen lelkesen állnak majd az Overwatch 2-höz is. A napokban valószínűleg még több érdekes bejegyzés születik a témában.

Te mit gondolsz? Tényleg új hőst mutat be a Blizzard?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×