A Pump Shotgun a Fortnite egyik legmeghatározóbb fegyvere, így érthető, hogy különösen érzékenyek a játékosok a sörétes változásaira. Az Epic csendben nyúlhatott hozzá, kommentet még nem fűztek az esethez.

A Pump Shotgun mindig egy kockázatos választás, hiszen a fegyver képes egy lövéses gyilkosságokra, máskor pedig alig sebez valamennyit az ellenfelünkbe. A Fortnite élmény alapvető része már, az inkonzisztenciája ellenére most egyre többen érzik úgy, valami nem klappol.

A megbízhatatlanságuk miatt a játékosok általában kerülik a szürke és zöld Pump Shotgunt.

Bár patch notes nélkül nehéz meghatározni, hogy mi változott, a közösségnek egy egészen kiforrott véleménye van, hogy mikhez nyúlhattak hozzá a fejlesztők mindenféle figyelmeztetés nélkül.

Sörét sebzés

A HirsiHD a redditre írta meg a megfigyeléseit, miszerint a sörétek kiszámíthatatlanul sebeznek és sokszor nem annyit, amennyit kellene nekik. A sörétek elvileg kerek sebzést okoznek, ehelyett a valóságban előfordulnak 72, 98 és egyéb, ehhez hasonló sebzések.

Headshot sebzés

Másik, legalább annyira fontos változás a fejre osztott sebzés, vagy sokkal inkább annak headshot zóna változása. Az alábbi videóban látható a bizonyíték, miszerint ha valakit nyakon, vállba vagy akár egy picit a feje fölött lövünk meg, mind más sebzést produkál, annak ellenére, hogy korábban mind fejesnek számított.

(Telefonon 2:05-től láthatod)

Az Epic által publikált patch notes nélkül nem tudjuk, hogy pontosan mi változott a fegyveren, az viszont biztosan kijelenthető, hogy a Pump Shotgun nem úgy működik, mint korábban. Ha a játékosok tovább nyomják a témát, az Epic Gamesnek előbb utóbb muszáj lesz állást foglalnia, ekkor majd tisztulhat a kép.

Nektek is feltűnt, hogy furcsán viselkedik a Pump, vagy nem használjátok annyit a fegyvert? Amint az Epic nyilatkozik a témával kapcsolatban, természetesen megírjuk nektek!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×