Hamarosan tölthető globálisan a Fortnite v12.20-as frissítése, ám a német App Store-nak köszönhetően idő előtt derült fény egy újításra.

A múlt héten befutott a Call of Duty széria új, ingyenesen elérhető Battle Royale játéka, a Warzone. Eddig ezt a kategóriát kétségtelenül a Fortnite uralta, most viszont erősen rálicitált az Epic Games lövöldéjére az Activision. Várható volt hát, hogy a Fortnite fejlesztői is felkötik a gatyájukat, így kíváncsian figyeltük, hogy mi lesz a válaszcsapás a v12.20-as frissítésben.

Voltak már arról pletykák, hogy esetlegesen új légi járművek érkeznek a játékba, de egészen idáig semmi konkrét információnk nem volt minderről.

Ám most bakizott egyet a német App Store, így idő előtt derült ki, hogy érkeznek a Chopperek a Fortnite-ba!

A „Choppa” névre hallgató – egyébként ilyen nevű Glider is van a játékban –  helikopterekben egy egész csapatot is szállíthatunk majd, ráadásul nagy valószínűséggel valami löveggel is felszerelte őket az Epic Games. A Chapter 2 során egyáltalán nem a járművek domináltak, lehetséges, hogy most ezzel a módosítással ezen némiképp változtat a fejlesztőcsapat.

 

Mindezek mellett egy új eseménnyel is gazdagodunk, érkezik a Spy Games, aminek keretein belül a Dropzone LTM-mel üthetjük el majd az időt. A játékmód telis tele lesz új kém kütyükkel, amik színesíteni fogják a már egyébként sem szürke Fortnite játékmenetet.

A v12.20-as frissítés már tölthető, a szerverkarbantartás elkezdődött!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×