Felpörögtek az események az új Fiddlesticks körül. A trailer után azonnal láthattuk az új képességeit, most pedig az új skinek splash artjai is kikerültek a netre.

Közel 9 hónapja szavazta meg a közösség, hogy Fiddlesticks és Volibear legyen a következő két karakter akit átdolgoznak a Riot Games fejlesztői. Fiddlesticks mostanra a végső stádiumba jutott, a Riot ugyanis a képességei után már a splash képeket is leleplezte a rework után.

Fiddlesticks-nek nem csak a képességei, a vizuális elemei is teljesen fel lettek újítva, hogy még inkább vonzó legyen a játékosoknak. Vagy félelmetes, ahogy tetszik.

A skinek is megkapták a ráncfelvarrást, így megújult a Spectral, Bandito, Surprise Party, Risen, Praetrian, Union Jack, Pumpkinhead, Fiddle Me Timbers és a Dark Candy kinézet is.

Mutatjuk milyen lesz a betöltőképe a különböző skineknek:

Spectral Fiddlesticks

Bandito Fiddlesticks

Surprise Party Fiddlesticks

Risen Fiddlesticks

Praetorian Fiddlesticks

Ez már inkább Project Fiddlesticks. Vagy csak mi látjuk bele?

Union Jack Fiddlesticks

A bohókás brit mintás madárijesztőből egy kalapos lidérc lett a frissítés után.

Pumpkinhead Fiddlesticks

Fiddle Me Timbers Fiddlesticks

Dark Candy Fiddlesticks

Ilyen mikulás inkább ne ugorjon be karácsonykor, köszi.

A Riot Games nagyon odatette magát az új Fiddlesticks köré épített kampánnyal, a hátborzongató traileren kívül ugyanis egy új zenét is kaptunk, természetesen Fiddlesticks-el kapcsolatban.

Az új Fiddlesticks a következő patch-ben kerül be az éles szerverekre, melynek érkezése március 18-án várható. Ti szerettétek a régit, vagy örültök az új Fiddlesticks-nek?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×