Gyorsan reagált az Infinity Ward, a napokban újabb frissítések várhatóak.

Hatalmasat megy a Modern Warfare alapjaira felépített Warzone, mind a battle royale, mind pedig a Plunder játékmód hatalmas siker a játékosok között. Tökéletes bizonyíték erre a tény, hogy a free-to-play Warzone módot már több, mint 6 millióan töltötték le.

Az Infinity Ward nem is húzza az időt, rendkívül gyorsan reagálnak minden felmerülő kérdésre. Már tudjuk, hogy tesztelik a 200 fős meccseket, dolgoznak a crash problémán, amiért sokan még ki sem tudták próbálni a játékot, és már egy frissítés is érkezett.

A megjelenéskor volt egy exploit a játékban, melynek segítségével a végtelenségig életben lehetett maradni a gázban, ehhez csak 2 élő játékosra volt szükség a squadban.

A másodlagos életcsíkot érdemes figyelni a videóban:

 

A fejlesztők a már elérhető frissítésben kijavították a hibát, itt egyszerű balanszolásra volt szükség. A Warzone másik idegesítő jellemzője volt, hogy a kill-t végül az kapta, aki végzett a földre került játékossal. Ezt minden battle royale játék másképp csinálja, vagyis azé a kill aki földre küldte az ellenfelet. Mostantól a Warzone-ban is így működik a dolog.

Kisebb-nagyobb problémákkal még mindig tele van a játék, de jó látni, hogy az Infinity Ward nem ül a babérjain, a megjelenés után azonnal belekezdtek a hibajavításokba. Tudnak többek között a Contractok miatt fellépő stabilitási problémákról is.

A Warzone-ban az ejtőernyőzésen is csavart egyet a fejlesztő.

A relatív sok hiba ellenére jár a dicséret a fejlesztőknek. Az IW munkatársai aktívan figyelik a közösség visszajelzéseit és már gyűjtik is az ismert hibákat egy Trello táblában. Ha tudtok valami olyan hibáról, ami nem szerepel a listán, érdemes ezt jeleznetek például a Warzone redditjén egy posztban, hogy a fejlesztőkhöz is könnyebben eljusson.

Landolás előtt kill? Miért is ne!

[deleted by user]
by inModernWarzone

Nektek tetszik a Warzone? Megvolt már az első win? Szerintetek legyőzheti a Fortnite / PUBG duot, vagy egy Apex szerű nevető akárhányadik battle royale lesz heteken belül? Csatlakozzatok a Warzone csoportunkhoz, hogy semmiről ne maradjatok le!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×